Наскоро ви споделихме на какво унижение е била подложена Алекс Сърчаджиева ,

...
Наскоро ви споделихме на какво унижение е била подложена Алекс Сърчаджиева ,
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева си го върна тъпкано на Ралица Паскалева след унижението (Снимки):

Наскоро ви споделихме на какво оскърбление е била подложена Алекс Сърчаджиева , преди да изгуби работата си в Нова ТВ като водеща на “ Игри на волята „. След като изненадващо бе заменена от друга актриса – чаровната Ралица Паскалева , всички се питаха дали звездата от „ Откраднат живот “ ще влезе в роля, в която в никакъв случай не е била до момента.

С края на сезона на риалити формата предходната година обаче, станаха ясни и настроенията на феновете, които се оказаха напълно не в интерес на Паскалева.

 Ралица Паскалева

Вълна от неодобрение се изля върху Ралица, която почитателите на формата към момента не припознават като водеща на „ Игри на волята “.

Нещо повече – от мнения в обществените мрежи излиза наяве, че те желаят назад Алекс Сърчаджиева, която бе лице на първи сезон. “Харесвам Ралица като актриса, само че като водеща не става. Алекс е прелестна! Толкова е лъчезарна и зареждаща! “, в този жанр звучат мненията на феновете по адрес на Паскалева. Разбира се, има и по-драстични и с не толкоз учтив звук, в които се твърди, че брюнетката наподобява злобна и нервира с назидателния звук, който поддържа в ефир.

Много рецензии се изляха и върху сътрудника на Ралица Паскалева – Димо Алексиев, който феновете оповестиха освен за слаб водещ, само че и за слаб артист.

 Ралица Паскалева и Димо

Самата Ралица Паскалева останала като потресена, още повече в този момент, когато Алекс Сърчаджиева получи покана да взе участие в „ Откраднат живот “, чийто нов сезон започва през февруари в ефира на Нова тв.

Паскалева напусна сериала, тъй като смяташе да отпътува с мъжа си Теодор Салпаров в чужбина, само че ковид пандемията осуети проектите им. Според информациите, тя пробвала още веднъж да се върне в сериала, само че към този момент не намирала място в концепцията на сценаристите – за разлика от колежката си Алекс Сърчаджиева.

 Алекс Сърчаджиева

„ Може би някой някъде не ме харесва, аз нямам отговор, не ми беше обяснено. Но мисля, че заслужавах съответно пояснение, да вземем за пример: „ Стара си, грозна си, не ставаш! “ Поне това… “, бе споделила Алекс миналото лято, когато я натириха от формата без никакво пояснение.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР